XP pro install problem

Forum For Privateer Remake

XP pro install problem

Postby unimatrix » Sat Nov 24, 2007 8:35 am

I got it to install one time okay, but I removed the game a few months ago to free up some extra disk space for a project.

Now when I tried to reinstall, I get a number of errors when attempting to install several of the .DLL files. You can click ignore and the installer will continue, but then the game just causes an error and force quits itself when I try to load it.
Disclaimer: This is NOT my universe. I am just the Animation Stooge...

Dutch...It's like German, but not....

It's offical: the end is near. I am learning French and Apple is switching to Intel.
unimatrix
Hunter
Hunter
 
Posts: 64
Topics: 12
Joined: Tue Feb 15, 2005 11:21 pm

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on Digg Digg

Postby loki1950 » Sat Nov 24, 2007 9:53 am

What was the message that the installer gave you about those dll's as the game does need them :wink: have you tried just the base vegastrike install as the dll's are the same.

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 18/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and DELL E6400 4GB ram/100 GB HD Mint 17.3 6
User avatar
loki1950
The Shepherd
 
Posts: 5734
Topics: 51
Joined: Fri May 13, 2005 1:37 pm
Location: Ottawa

Postby unimatrix » Sat Nov 24, 2007 2:45 pm

I tried to redownload the remake to make sure it just wasn't a bad download. I wasn't able to get all the 5 Dll's, but a major one is:

SDL.dll

Somehow I have a feeling that's a problem.
Disclaimer: This is NOT my universe. I am just the Animation Stooge...

Dutch...It's like German, but not....

It's offical: the end is near. I am learning French and Apple is switching to Intel.
unimatrix
Hunter
Hunter
 
Posts: 64
Topics: 12
Joined: Tue Feb 15, 2005 11:21 pm

Postby loki1950 » Sat Nov 24, 2007 3:02 pm

Somehow I have a feeling that's a problem.


Bit of an under statement actually :wink: no Simple Device Layer no devices ie screen,keyboard and mouse ouch so like i said what is the err message that you get if we don't know what it doesn't like we can't get around it :wink: if worse case you may already have a version on your drive lots of games use it just coping it to the bin folder of the data tree may solve things :roll:

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 18/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and DELL E6400 4GB ram/100 GB HD Mint 17.3 6
User avatar
loki1950
The Shepherd
 
Posts: 5734
Topics: 51
Joined: Fri May 13, 2005 1:37 pm
Location: Ottawa


Return to Privateer Remake

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron