Nav Comp "PATH NOT FOUND"

Find any bugs in Vega Strike? See if someone has already found it, or report them here!

Nav Comp "PATH NOT FOUND"

Postby VGSailor » Mon Jan 27, 2014 9:16 am

I don't know if this is a bug, or if I am just doing something wrong, but I searched the forums for information on this and I couldn't find any, so I decided to post it here.

The Nav Computer seems totally incapable of finding anything using the Criteria feature. With a couple of major exceptions, anything I try to search for using the Criteria feature returns "PATH NOT FOUND."

The most recent example was this:

1. I selected |Criteria|
2. I clicked on "Owned by"
3. I typed "uln" in the text entry box.
4. I clicked on |And|
5. I clicked on |Destination|
6. Result: "PATH NOT FOUND."

Bug or feature?
VGSailor
Hunter
Hunter
 
Posts: 67
Topics: 9
Joined: Mon Jul 22, 2013 2:48 pm

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on Digg Digg

Re: Nav Comp "PATH NOT FOUND"

Postby loki1950 » Mon Jan 27, 2014 9:32 am

It could be because as one of the minor races the Uln don't own any planets ;) But if I remember right the NAV Comp has not worked correctly for years.

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 18/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and DELL E6400 4GB ram/100 GB HD Mint 17.3 6
User avatar
loki1950
The Shepherd
 
Posts: 5715
Topics: 51
Joined: Fri May 13, 2005 1:37 pm
Location: Ottawa


Return to Bug Triage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests