[BUG] No text in game

Find any bugs in Vega Strike? See if someone has already found it, or report them here!

[BUG] No text in game

Postby Yellowjacket » Mon Dec 02, 2013 12:23 pm

Great looking game, but I can't get started.

There is no layered text on my game. The HUD is graphical only, and transaction menus are blank. Screenshots follow:

Picture 3.png

Picture 1.png


This issue has been previously reported here and did not seem to be resolved.

viewtopic.php?f=1&t=15047

Like this user, I am running mac OSX. Game version is 0.5. System specs are as follows:


Picture 2.png

Previous entry suggests:

1) updating system - tried, I'm already updated
2) missing fonts - not knowing what fonts may be required, I don't know how to get at them (or install them for that matter).

Can anybody help? Thanks.
Yellowjacket
Atmospheric Pilot
Atmospheric Pilot
 
Posts: 1
Topics: 1
Joined: Mon Dec 02, 2013 12:11 pm

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on Digg Digg

Re: No text in game

Postby klauss » Mon Dec 02, 2013 9:57 pm

Try running vssetup and picking different detail levels. AFAIR, the highest level uses bitmap fonts, which seem to trigger a bug in your driver (there's no other explanation for the missing text), if you pick lower levels, it switches at some point to vector fonts, which may play better with your driver.
Oíd mortales, el grito sagrado...
Call me "Menes, lord of Cats"
Wing Commander Universe
User avatar
klauss
Elite
Elite
 
Posts: 7243
Topics: 55
Joined: Mon Apr 18, 2005 7:40 am
Location: LS87, Buenos Aires, República Argentina


Return to Bug Triage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests