Can't seem to get the music to play...

Just downloaded Vega Strike and need help? Have a question but don't know where to start? Ask here.

Can't seem to get the music to play...

Postby Maxaxle » Sat Jul 04, 2015 5:35 pm

OS: Lubuntu 14.04 LTS AMD64
CPU: Intel i3-4160
RAM: 16GB DDR3
GFX: Secondhand GTX 560 Ti
Game install method: Play-Deb (via APTURL)

The long and short of my problem is that all ship sounds work as intended, but I can't get the background music to work at the main menu/on planets/in stations/in flight. And yes, I tried skipping through the music. I also tried copying all the music to ./vegastrike/music just incase the problem was permissions-related, but that didn't seem to change anything.

Launched the game from a terminal emulator, here's the output:
Code: Select all
Registering codec ogg.
 In path /usr/games
Vega Strike 
See http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html for license details.

GOT SUBDIR ARG =
Found data in /usr/share/games/vegastrike
Using /usr/share/games/vegastrike as data directory
Using .vegastrike as the home directory
Found MODDIR = /usr/share/games/vegastrike/mods
USING HOMEDIR : /home/maxaxle/.vegastrike As the home directory
CONFIGFILE - Found a config file in home directory, using : /home/maxaxle/.vegastrike/vegastrike.config
DATADIR - No datadir specified in config file, using ; /usr/share/games/vegastrike
SIMULATION_ATOM: 0.05
MISSION_NAME is empty using : main_menu.mission
Attempt to call ReadFull on a bad file units.csv -1 /usr/share/games/vegastrike/units/units.csv
running import sys
print sys.path
sys.path = [r"/usr/share/games/vegastrike/modules/builtin",r"/usr/share/games/vegastrike/modules/quests",r"/usr/share/games/vegastrike/modules/missions",r"/usr/share/games/vegastrike/modules/ai",r"/usr/share/games/vegastrike/modules",r"/usr/share/games/vegastrike/bases"] + sys.path
['/usr/lib/python2.7/', '/usr/lib/python2.7/plat-x86_64-linux-gnu', '/usr/lib/python2.7/lib-tk', '/usr/lib/python2.7/lib-old', '/usr/lib/python2.7/lib-dynload']
testing VS randomrunning import sys
print sys.path
['/usr/share/games/vegastrike/modules/builtin', '/usr/share/games/vegastrike/modules/quests', '/usr/share/games/vegastrike/modules/missions', '/usr/share/games/vegastrike/modules/ai', '/usr/share/games/vegastrike/modules', '/usr/share/games/vegastrike/bases', '/usr/lib/python2.7/', '/usr/lib/python2.7/plat-x86_64-linux-gnu', '/usr/lib/python2.7/lib-tk', '/usr/lib/python2.7/lib-old', '/usr/lib/python2.7/lib-dynload']
Creating scene manager...
Creating template manager...
  Initializing renderer...
axes: 3 buttons: 15 hats: 0
axes: 3 buttons: 15 hats: 0
FactionXML:LoadXML factions.xml
using NV_CUBE_MAP
Compiling python module modules/dj.py
Min (0.000000, 0.000000, 0.000000) Max(0.000000, 0.000000, 0.000000) MinLumin 1.000000, MaxLumin 1.000000Read In Star Count 0 used: 2000
Min (0.000000, 0.000000, 0.000000) Max(0.000000, 0.000000, 0.000000) MinLumin 1.000000, MaxLumin 1.000000Read In Star Count 0 used: 38
Loading a starsystem
Loading Star System Special/Empty
No such special key: keypad-enter
No such special key: keypad-minus
No such special key: keypad-plus
No such special key: keypad-divide
No such special key: keypad-multiply
No such special key: keypad-8
No such special key: keypad-2
No such special key: keypad-5
No such special key: keypad-4
No such special key: keypad-6
No such special key: pause
No such special key: keypad-3
No such special key: keypad-9
No such special key: keypad-7
No such special key: keypad-1
FOUND MODIFICATION = player FOR PLAYER #0
CREATING A LOCAL SHIP : dumbfire
Hi helper play 0
HereInitializing optimizer
Compilation of technique fixed successful
Compilation of technique 5_ps3.0/default successful
Compilation of technique 5_ps3.0/default_simple successful
pox 119990000000.000000 -9000000.000000 -109990000000.000000
CreateVideoTexture could not find preintro.ogv
INFO: Missing video stream preintro.ogv
CreateVideoTexture could not find intro.ogv
INFO: Missing video stream intro.ogv
Force feedback support disabled when compiled
Loading completed, now network init
Loading active missions True
  IS NOW AT  Special/Empty

Launching bases for Special/Empty
Adding news
AL lib: ReleaseALC: 1 device not closed
Maxaxle
Mercenary
Mercenary
 
Posts: 116
Topics: 15
Joined: Sat Nov 18, 2006 11:25 am
Location: San Diego, California

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on Digg Digg

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby loki1950 » Sat Jul 04, 2015 8:47 pm

Hi Maxxale long time no see I have not had any problem with the music stream in ages(since 5.0) I see that you installed through Play-Deb on most distros they split the music into a separate package that as it weights in at about 165 MB so do you see a music folder(with lots of .ogg files) in /usr/share/games/vegastrike if not let me know and we will go from there and if it is there some details on your sound devices as a GTX only does video ;)

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 19.2/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and Lenovo ideapad 320-15ARB Win 10/Mint 19.2
User avatar
loki1950
The Shepherd
 
Posts: 5755
Topics: 52
Joined: Fri May 13, 2005 1:37 pm
Location: Ottawa

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby Maxaxle » Sat Jul 04, 2015 9:20 pm

1. All of the music is indeed where it should be, and I've already listened to some of it to ensure that nothing's corrupt.
2. I'm just using the onboard audio hardware of my motherboard (an MSI "H97 PC Mate"). I haven't had any problems with said motherboard at all, so far.
Maxaxle
Mercenary
Mercenary
 
Posts: 116
Topics: 15
Joined: Sat Nov 18, 2006 11:25 am
Location: San Diego, California

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby loki1950 » Sun Jul 05, 2015 4:49 pm

Dumb question do you have "All Sound" selected in the setup app because all that I can see as being sound related is "AL lib: ReleaseALC: 1 device not closed" at the end of the output but that is an artefact off how the app was terminated you should be hearing music from the moment that the viewpoint opens right though loading phases.

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 19.2/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and Lenovo ideapad 320-15ARB Win 10/Mint 19.2
User avatar
loki1950
The Shepherd
 
Posts: 5755
Topics: 52
Joined: Fri May 13, 2005 1:37 pm
Location: Ottawa

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby Maxaxle » Sun Jul 05, 2015 9:06 pm

I just now tested "All Sound" and "All Linux Sound", neither of them provide music.
Maxaxle
Mercenary
Mercenary
 
Posts: 116
Topics: 15
Joined: Sat Nov 18, 2006 11:25 am
Location: San Diego, California

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby ezee » Tue Jul 07, 2015 11:10 am

There is a release of VS ( for windows ) that has a music bug .
It is possible that you use the same source files that were not fixed .
I have the fix somewhere , i'll make a search , it is 4 lines to edit in a source file .
I'll report later that fix when i will have found it .
:wink:

Edit : got it , look to my old github project :
https://github.com/Ezeer/VegaStrike_win ... diff=split

If your music.cpp at line 448 looks like the left side of the previous git page ,
just copy and paste the right side of the git page ( you can also dowload the single music.cpp and replace yours).
Code: Select all
 if (!track.HasWeapons())
            {
                // So what are you going to threaten me with? Exhaustion gas?
                return ThreatLevel::None;
            }

Vegastrike evolved
DEV YOUTUBE CHANNEL
Vegastrike evolved wiki
ezee
Intrepid Venturer
Intrepid Venturer
 
Posts: 703
Topics: 65
Joined: Mon Feb 10, 2014 5:47 pm
Location: FRANCE

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby loki1950 » Tue Jul 07, 2015 11:31 am

He is not compiling VS ezee he is using a packaged version for Linux so compiling solutions are not for him :wink: though compiling on Linux is quite simple been doing it for years myself :D

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 19.2/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and Lenovo ideapad 320-15ARB Win 10/Mint 19.2
User avatar
loki1950
The Shepherd
 
Posts: 5755
Topics: 52
Joined: Fri May 13, 2005 1:37 pm
Location: Ottawa

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby ezee » Tue Jul 07, 2015 11:40 am

hey loki , as you are here , where is your 3d character , man ?
I'm still waiting man , give me something !
:wink:

Back to the subject , perhaps the release he is using has the mucic bug too ?
So perhaps your help to compile a fine versionof VS is the solution to his problem ?
Okay , to maxaxle as it is not a bot , but a friend .
:wink:
Code: Select all
 if (!track.HasWeapons())
            {
                // So what are you going to threaten me with? Exhaustion gas?
                return ThreatLevel::None;
            }

Vegastrike evolved
DEV YOUTUBE CHANNEL
Vegastrike evolved wiki
ezee
Intrepid Venturer
Intrepid Venturer
 
Posts: 703
Topics: 65
Joined: Mon Feb 10, 2014 5:47 pm
Location: FRANCE

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby Maxaxle » Wed Jul 08, 2015 12:30 am

Thanks for the support, but I can't seem to find "music.cpp" anywhere in the vegastrike directory (under /user/share/games).
Maxaxle
Mercenary
Mercenary
 
Posts: 116
Topics: 15
Joined: Sat Nov 18, 2006 11:25 am
Location: San Diego, California

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby ezee » Wed Jul 08, 2015 1:45 am

Hi .
It's because like Loki said you are using a precompiled package of vegastrike.
To have the music.cpp file , you must checkout the sources files in the svn
and build the program . ( music.cpp is compiled and linked in Vegastrike.exe already )
As i'm not using Linux but windows ,i can't guide you for the build steps .
But Loki certainly would .
What is the vegastrike release you are actually using ? ( where you downloaded it ? )
Code: Select all
 if (!track.HasWeapons())
            {
                // So what are you going to threaten me with? Exhaustion gas?
                return ThreatLevel::None;
            }

Vegastrike evolved
DEV YOUTUBE CHANNEL
Vegastrike evolved wiki
ezee
Intrepid Venturer
Intrepid Venturer
 
Posts: 703
Topics: 65
Joined: Mon Feb 10, 2014 5:47 pm
Location: FRANCE

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby Maxaxle » Wed Jul 08, 2015 11:02 pm

ezee wrote:What is the vegastrike release you are actually using ? ( where you downloaded it ? )

I'm using the version available from Play-Deb:
http://www.playdeb.net/game/Vega%20Strike
Maxaxle
Mercenary
Mercenary
 
Posts: 116
Topics: 15
Joined: Sat Nov 18, 2006 11:25 am
Location: San Diego, California

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby ezee » Thu Jul 09, 2015 7:13 am

Ok .
There is a thread with links to download VS and instructions ( sometimes...) for Linux:
viewtopic.php?f=0&t=18088

May be you'll find a package that could work on your operating system , they should be
"official releases . "
Code: Select all
 if (!track.HasWeapons())
            {
                // So what are you going to threaten me with? Exhaustion gas?
                return ThreatLevel::None;
            }

Vegastrike evolved
DEV YOUTUBE CHANNEL
Vegastrike evolved wiki
ezee
Intrepid Venturer
Intrepid Venturer
 
Posts: 703
Topics: 65
Joined: Mon Feb 10, 2014 5:47 pm
Location: FRANCE

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby Maxaxle » Thu Jul 09, 2015 9:38 pm

ezee wrote:May be you'll find a package that could work on your operating system , they should be
"official releases . "

Almost. I have Lubuntu 14.04 64-bit, the latest Lubuntu version available is 13.04.
Maxaxle
Mercenary
Mercenary
 
Posts: 116
Topics: 15
Joined: Sat Nov 18, 2006 11:25 am
Location: San Diego, California

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby Maxaxle » Mon Jul 13, 2015 11:16 am

Still not sure if the 13.04 version is identical (or close enough to) the 14.04 version; any ideas?
Maxaxle
Mercenary
Mercenary
 
Posts: 116
Topics: 15
Joined: Sat Nov 18, 2006 11:25 am
Location: San Diego, California

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby loki1950 » Mon Jul 13, 2015 2:25 pm

IIRC there was update of gcc(complier) so it will need a new build I run Mint 17.2 which is based on Trusty Tahr 14.02 LTS and building was a doodle and I do have music :wink: so instead of checking out the svn repo just get the source and data tarbals if you decide to roll your own just start a thread Compiling Problems sub forum when you need help(you will :shock: ) I usually run the game in userland(I don't sudo install).

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 19.2/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and Lenovo ideapad 320-15ARB Win 10/Mint 19.2
User avatar
loki1950
The Shepherd
 
Posts: 5755
Topics: 52
Joined: Fri May 13, 2005 1:37 pm
Location: Ottawa

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby Maxaxle » Sun Jul 19, 2015 12:53 am

Late reply, I know, but installing the standard way (i.e. add repo, install packages via "sudo apt-get" commands) didn't seem to help, and I can't find (L)Ubuntu-specific source packages. Any ideas?
Maxaxle
Mercenary
Mercenary
 
Posts: 116
Topics: 15
Joined: Sat Nov 18, 2006 11:25 am
Location: San Diego, California

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby loki1950 » Sun Jul 19, 2015 8:22 am

Looks like getting the source code bz file since you all ready have all the data :wink: Unfortunately our Sourceforge site seems to be under maintenance when I checked just now so when its back up download the code from the svn page that the home page points you to.There is a good set of build instructions on the wiki http://wiki.vega-strike.org/HowTo:Compile_from_SVN_on_Linux when your ready just post I should be home most of the day.

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 19.2/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and Lenovo ideapad 320-15ARB Win 10/Mint 19.2
User avatar
loki1950
The Shepherd
 
Posts: 5755
Topics: 52
Joined: Fri May 13, 2005 1:37 pm
Location: Ottawa

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby Maxaxle » Sun Jul 19, 2015 8:23 pm

Just now tried to grab the data package using the svn command, got this message:
svn: E000111: Unable to connect to a repository at URL 'https://svn.code.sf.net/p/vegastrike/code/trunk/data'
svn: E000111: Error running context: Connection refused

I know you mentioned the VS main page, but that seems to be down.
Maxaxle
Mercenary
Mercenary
 
Posts: 116
Topics: 15
Joined: Sat Nov 18, 2006 11:25 am
Location: San Diego, California

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby loki1950 » Sun Jul 19, 2015 9:17 pm

Yeah is seems that sourceforge our svn host was down for maintenance should be back online Monday considering there are several thousand hosted projects your not the only one waiting :twisted: you don't have to do a svn check out just get the compressed source code much a lighter download.

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 19.2/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and Lenovo ideapad 320-15ARB Win 10/Mint 19.2
User avatar
loki1950
The Shepherd
 
Posts: 5755
Topics: 52
Joined: Fri May 13, 2005 1:37 pm
Location: Ottawa

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby Maxaxle » Mon Jul 27, 2015 4:54 pm

Excellent news and bad news! Excellent news is that, following the wiki instructions to the letter, I installed the current SVN version of Vegastrike (music works!). The bad news is that I couldn't "make install" it, and running the game from the build folder is kinda weird.

Terminal ouput:
Code: Select all
maxaxle@SlickBlackRig:~/VegaStrike/build$ ./vegastrike
Registering codec ogg.
 In path /home/maxaxle/VegaStrike/build
Vega Strike 
See http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html for license details.

GOT SUBDIR ARG =
Found data in /home/maxaxle/VegaStrike/build/../data
Using /home/maxaxle/VegaStrike/data as data directory
Using .vegastrike as the home directory
Found MODDIR = /home/maxaxle/VegaStrike/data/mods
USING HOMEDIR : /home/maxaxle/.vegastrike As the home directory
CONFIGFILE - Found a config file in home directory, using : /home/maxaxle/.vegastrike/vegastrike.config
DATADIR - No datadir specified in config file, using ; /home/maxaxle/VegaStrike/data
SIMULATION_ATOM: 0.01
MISSION_NAME is empty using : main_menu.mission
running import sys
print(sys.path)
sys.path = ["",r"/home/maxaxle/VegaStrike/data/modules/builtin",r"/home/maxaxle/VegaStrike/data/modules/quests",r"/home/maxaxle/VegaStrike/data/modules/missions",r"/home/maxaxle/VegaStrike/data/modules/ai",r"/home/maxaxle/VegaStrike/data/modules",r"/home/maxaxle/VegaStrike/data/bases"] + sys.path
['/usr/lib/python2.7/', '/usr/lib/python2.7/plat-x86_64-linux-gnu', '/usr/lib/python2.7/lib-tk', '/usr/lib/python2.7/lib-old', '/usr/lib/python2.7/lib-dynload']
testing VS randomrunning import sys
print(sys.path)
['', '/home/maxaxle/VegaStrike/data/modules/builtin', '/home/maxaxle/VegaStrike/data/modules/quests', '/home/maxaxle/VegaStrike/data/modules/missions', '/home/maxaxle/VegaStrike/data/modules/ai', '/home/maxaxle/VegaStrike/data/modules', '/home/maxaxle/VegaStrike/data/bases', '/usr/lib/python2.7/', '/usr/lib/python2.7/plat-x86_64-linux-gnu', '/usr/lib/python2.7/lib-tk', '/usr/lib/python2.7/lib-old', '/usr/lib/python2.7/lib-dynload']
Creating scene manager...
Creating template manager...
  Initializing renderer...
0 joysticks were found.

The names of the joysticks are:
FactionXML:LoadXML factions.xml
using NV_CUBE_MAP
Min (0.000000, 0.000000, 0.000000) Max(0.000000, 0.000000, 0.000000) MinLumin 1.000000, MaxLumin 1.000000Read In Star Count 0 used: 2000
Min (0.000000, 0.000000, 0.000000) Max(0.000000, 0.000000, 0.000000) MinLumin 1.000000, MaxLumin 1.000000Read In Star Count 0 used: 38
Loading a starsystem
Loading Star System Special/Empty
FOUND MODIFICATION = player FOR PLAYER #0
CREATING A LOCAL SHIP : dumbfire
Hi helper play 0
HereInitializing optimizer
Compilation of technique fixed successful
Compilation of technique 5_ps3.0/default successful
Compilation of technique 5_ps3.0/default_simple successful
pox 119990000000.000000 -9000000.000000 -109990000000.000000
CreateVideoTexture could not find preintro.ogv
INFO: Missing video stream preintro.ogv
CreateVideoTexture could not find intro.ogv
INFO: Missing video stream intro.ogv
Force feedback support disabled when compiled
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Unit file contraband not found
Loading completed, now network init
Loading active missions True
('', ' IS NOW AT ', 'Special/Empty')

Launching bases for Special/Empty
Adding news
conditioning
conditioning
conditioning
conditioning
Shutting down renderer...
Thank you for playing!
Writing Save Game Autosave-main_menuHi helper play 0
Here

Maxaxle
Mercenary
Mercenary
 
Posts: 116
Topics: 15
Joined: Sat Nov 18, 2006 11:25 am
Location: San Diego, California

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby loki1950 » Mon Jul 27, 2015 7:17 pm

Glad you got it running with the music :D as for running it in userland don't worry I've been doing that for years with no issues :mrgreen: what was the error message you go when you issued the make install command if it was a permissions thing remember that only root can install.

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 19.2/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and Lenovo ideapad 320-15ARB Win 10/Mint 19.2
User avatar
loki1950
The Shepherd
 
Posts: 5755
Topics: 52
Joined: Fri May 13, 2005 1:37 pm
Location: Ottawa

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby Maxaxle » Thu Jul 30, 2015 6:10 pm

loki1950 wrote:what was the error message you go when you issued the make install command


Code: Select all
maxaxle@SlickBlackRig:~/VegaStrike/build$ make install
make: *** No rule to make target `install'.  Stop.
maxaxle@SlickBlackRig:~/VegaStrike/build$ make install vegastrike
make: *** No rule to make target `install'.  Stop.
Maxaxle
Mercenary
Mercenary
 
Posts: 116
Topics: 15
Joined: Sat Nov 18, 2006 11:25 am
Location: San Diego, California

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby CrisiusXIII » Fri Jul 29, 2016 8:30 am

What if the music was played by a plugin-type from eg VLC or Mediaplayer?
Would that be easier?
You then can choose from directries, game or private, AND some mediaplayers can play internet-radio/podcasts, which is a nice feature if you are lonesomely waiting for that planet to be in reach ;-)
CrisiusXIII
Insys Pilot
Insys Pilot
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 29, 2016 7:54 am

Re: Can't seem to get the music to play...

Postby OldDag » Sun Dec 01, 2019 9:02 pm

CrisiusXIII wrote:What if the music was played by a plugin-type from eg VLC or Mediaplayer?
Would that be easier?
You then can choose from directries, game or private, AND some mediaplayers can play internet-radio/podcasts, which is a nice feature if you are lonesomely waiting for that planet to be in reach ;-)


just my question.
could a playlist contain a web site ? would it be possible to have a hidden browser? just for the music? after hearing it 1000x its a bit 'over'
OldDag
Atmospheric Pilot
Atmospheric Pilot
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 01, 2019 8:53 pm



Return to User Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron