Questiontime No.2 - ships, cockpits, configs

Forum For Privateer Remake
Post Reply
Aragon
Trader
Trader
Posts: 18
Joined: Mon Sep 12, 2005 6:51 pm
Contact:

Questiontime No.2 - ships, cockpits, configs

Post by Aragon »

hi again..
I see the Raptor is using the cockpit of the Orion.
How can i change it so this ship will have an own cockpit i can modify then.
Changing the Orion cockpit self would be pitty cuz the Orion would look like the Raptor then.
And where can i setup / change the positions of Radar, Monitors, Displays ect ?
Or is anywhere allready a download avaible for the Raptor...or any other ship ?
And which files r importand for the ship-configs (equipment, cargo room, extras and so on) ?
Dilloh
Elite Hunter
Elite Hunter
Posts: 1149
Joined: Mon Aug 14, 2006 3:56 pm
Location: Black Forest, Germany

Post by Dilloh »

z30 is already working on implementing a Raptor cockpit - if you can wait a bit you'll get it with the next PU release.

If you want to contribute some of your work to public, I'd suggest you visit the PU forums (link see my signature).
Aragon
Trader
Trader
Posts: 18
Joined: Mon Sep 12, 2005 6:51 pm
Contact:

Post by Aragon »

Dilloh, you r using msn ?
If yes, add me to ur contact list plz.

lt_aragon@hotmail.com


Some graphics are realy....strange.
For example the second planet in Eden.
I changed it.
Image
The existing cockpits anyway, at least a bit, the 1993 display graphics dont fit the rest of the actual game.
Image
Dilloh
Elite Hunter
Elite Hunter
Posts: 1149
Joined: Mon Aug 14, 2006 3:56 pm
Location: Black Forest, Germany

Post by Dilloh »

No, but you can write me a pm or as I said, hook up with the PU forum if you're interested to make some content of your modding efforts public and let it go into PU. (Sorry for not using any chat soft but I'm using a 56k)
Aragon
Trader
Trader
Posts: 18
Joined: Mon Sep 12, 2005 6:51 pm
Contact:

Post by Aragon »

In case you got admin rights there you could check what went wrong, i registerd myself there but received no confirmation mail.
Usename Aragon like here. ;)
Dilloh
Elite Hunter
Elite Hunter
Posts: 1149
Joined: Mon Aug 14, 2006 3:56 pm
Location: Black Forest, Germany

Post by Dilloh »

You're active now. Check your VS pm.
loki1950
The Shepherd
Posts: 5788
Joined: Fri May 13, 2005 8:37 pm
Location: Ottawa
Contact:

Post by loki1950 »

More password problems Aragon :wink:

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 19.2/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and Lenovo ideapad 320-15ARB Win 10/Mint 19.2
Aragon
Trader
Trader
Posts: 18
Joined: Mon Sep 12, 2005 6:51 pm
Contact:

Post by Aragon »

Allways me lol
Must by my infamous reputation rofl

;)
Post Reply