saitek x52 problems

Forum For Privateer Remake
Post Reply
tmikesecrist3
Atmospheric Pilot
Atmospheric Pilot
Posts: 1
Joined: Sat Apr 05, 2008 5:34 pm

saitek x52 problems

Post by tmikesecrist3 »

hello I am new thow not new to remake just got it down loaded on my new pc after geting a joystic I could plug in but I have a prombem I am useing an dell xps 410 with vista, and the saitek x52 flight system.. and can not seem to get the bottens maped out in a way that makes sence even after trying and modifying the comfig fills I am useing the xpl notepad... if any one can help plz
loki1950
The Shepherd
Posts: 5788
Joined: Fri May 13, 2005 8:37 pm
Location: Ottawa
Contact:

Post by loki1950 »

Welcome tmikesecrist3 not sure what is going on but there have been reports of Vista not letting edits to vegastrike.config take forget the work around as i use XP and Linux :wink: BTW there is a new version of Privateer Universe they have moved the PR data set to the new version of the vegastrike engine upgrading the graphics and adding some more ships from the WC universe as well as new story lines http://pu.wcjunction.com/ that is also where most of the Privateer guys hang ATM.

Enjoy the Choice :)
my box::HP Envy i5-6400 @2Q70GHzx4 8 Gb ram/1 Tb(Win10 64)/3 Tb Mint 19.2/GTX745 4Gb acer S243HL K222HQL
Q8200/Asus P5QDLX/8 Gb ram/WD 2Tb 2-500 G HD/GF GT640 2Gb Mint 17.3 64 bit Win 10 32 bit acer and Lenovo ideapad 320-15ARB Win 10/Mint 19.2
bgaskey
Elite Venturer
Elite Venturer
Posts: 718
Joined: Wed Mar 07, 2007 9:05 pm
Location: Rimward of Eden

Post by bgaskey »

loki there should be a stick letting people know to post on the other forum. One with a really obvious title like "DON'T POST HERE ANYMORE" or "OMGWTF THE FORUM MOVED" It'll save you some posts like this one, which seem to crop up twice a week or so these days.

About vista...try opening notepad as administrator. I think there was some permissions problem...but I'm a linux guy too :? 8) :wink:
Dilloh
Elite Hunter
Elite Hunter
Posts: 1149
Joined: Mon Aug 14, 2006 3:56 pm
Location: Black Forest, Germany

Post by Dilloh »

PU has a patch for sophisticated joysticks, it's available at the PU forums. Feel free to play around with the key mappings.
Post Reply